Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de tomates secos (hidratados durante 30 minutos en agua caliente)
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 - 2 filetes de anchoas en aceite
- 180 g de crema
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 4350 kJ / 1040 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 78 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ñoquis de sémola
3h 30min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Mermelada de frutillas
1h 5min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 min
Buñuelos de acelga
45min
Muffins de zucchini y queso
40min
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55 min
Cremoso de coliflor
Brak ocen
Ñoquis de papa
1 godz. 30 min
Crackers de semillas
50min
Bondiola con cremoso de batata
1h 20min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 godz.