Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de tomates secos (hidratados durante 30 minutos en agua caliente)
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 - 2 filetes de anchoas en aceite
- 180 g de crema
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 4350 kJ / 1040 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 78 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Hummus de zanahoria
15 Min
Fainá
2h 25 min.
Matambre arrollado
24h
Ñoquis gremolata con salsa de ossobuco
1 godz. 30 min
Fugazzeta
1sa
Fainá
2 Std. 10 Min
Pastel de carne y calabaza
1sa
Muffins de zucchini y queso
40 dk
Postrecitos de dulce de leche
2h 20min
Salsa criolla
5 menit
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min