Dip de tomates secos

Dip de tomates secos

4.5 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 unidad

Składniki

  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 100 g de tomates secos (hidratados durante 30 minutos en agua caliente)
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 1 - 2 filetes de anchoas en aceite
  • 180 g de crema
  • ½ cucharadita de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 26 g
Kalorie 4350 kJ / 1040 kcal
Tłuszcz 78 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...