Entrecôte et risotto aux champignons

Entrecôte et risotto aux champignons

4.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • huile d'olive pour le panier de la friteuse à air
  • entrecôtes de bœuf
    2
  • de parmesan en morceaux (3 cm)
    20 g
  • d'échalote
    30 g
  • de beurre doux
    30 g
  • de champignons bruns, frais
    125 g
  • de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
    160 g
  • de vin blanc sec
    30 g
  • d'eau
    410 g
  • cube de bouillon
    ½
  • de sel
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1402.1 kcal / 5866.2 kJ
Białko 75.4 g
Tłuszcz 90.3 g
Węglowodany 69.4 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 40.8 g
Sód 914.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...