Entrecôte et risotto aux champignons

Entrecôte et risotto aux champignons

3.7 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • huile d'olive pour le panier de la friteuse à air
  • 2 entrecôtes de bœuf
  • 20 g de parmesan en morceaux (3 cm)
  • 30 g d'échalote
  • 30 g de beurre doux
  • 125 g de champignons bruns, frais
  • 160 g de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
  • 30 g de vin blanc sec
  • 410 g d'eau
  • ½ cube de bouillon
  • ½ c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 914.6 mg
Białko 75.4 g
Kalorie 5866.2 kJ / 1402.1 kcal
Tłuszcz 90.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 40.8 g
Węglowodany 69.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...