
Urządzenia i Akcesoria
Entrecôte et risotto aux champignons
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
huile d'olive pour le panier de la friteuse à air
-
entrecôtes de bœuf2
-
de parmesan en morceaux (3 cm)20 g
-
d'échalote30 g
-
de beurre doux30 g
-
de champignons bruns, frais125 g
-
de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson160 g
-
de vin blanc sec30 g
-
d'eau410 g
-
cube de bouillon½
-
de sel½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1402.1 kcal /
5866.2 kJ
Białko
75.4 g
Tłuszcz
90.3 g
Węglowodany
69.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
40.8 g
Sód
914.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Friteuse à air
12 Przepisów
Francja
Francja