Pâtes maison al ragu

4.8 25 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions

Składniki

  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    300 g
  • d'eau tiède
    150 g
  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive et un peu pour huiler et pour la finition
    1 c. à soupe
  • de thym frais
    3 branches
  • d'origan déshydraté
    1 pincée
  • de piment en poudre
    1 pincée
  • de saucisses au couteau
    350 g
  • de pulpe de tomate en morceaux
    400 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pistils de safran
    1 pincée
  • eau salée, pour la cuisson des pâtes

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 584 kcal / 2443.5 kJ
Białko 22.5 g
Tłuszcz 26.1 g
Węglowodany 64.7 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Sód 656.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...