
Urządzenia i Akcesoria
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portion
Składniki
-
jalapeño pepper cut into pieces (3 cm)1
-
red onion quartered115 g
-
spring onion cut into pieces (3 cm)45 g
-
garlic clove3
-
cilantro, fresh leaves and tender stems, cut into pieces (3 cm)30 g
-
olive oil30 g
-
lime juice75 g
-
grapefruit juice60 g
-
oregano, dried1 tsp
-
chili, dried, flake1 tsp
-
cayenne pepper, ground1 tsp
-
cumin, ground1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
zucchini diced (3 cm.)225
-
zucchini yellow diced (3 cm.)225 g
-
mushroom, fresh sliced225 g
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless skin on or skinless (200 g each)4
-
cherry tomato500 g
-
tomato purée (concentrate)60 g
-
pepper, ground¼ tsp
-
avocado (approx. 300 g), diced1
-
lime cut into wedges1
-
cilantro, fresh to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
2850.4 kcal /
11925.8 kJ
Białko
208.9 g
Tłuszcz
68.5 g
Węglowodany
358.9 g
Błonnik
121.6 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Sód
5474.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sheet Pan Dinners
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Możesz także polubić...
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Piri-piri spatchcock chicken
1 godz. 30 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45 min
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min