Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
TM6 TM5

Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 1 jalapeño pepper, cut into pieces (3 cm)
  • 115 g red onion, quartered
  • 45 g spring onion, cut into pieces (3 cm)
  • 3 garlic clove
  • 30 g cilantro, fresh, leaves and tender stems, cut into pieces (3 cm)
  • 30 g olive oil
  • 75 g lime juice
  • 60 g grapefruit juice
    lub 60 g orange juice
  • 1 tsp oregano, dried
  • 1 tsp chili, dried, flake
  • 1 tsp cayenne pepper, ground
  • 1 tsp cumin, ground
  • 1 ½ tsp salt
  • 225 zucchini, diced (3 cm.)
  • 225 g zucchini, yellow diced (3 cm.)
  • 225 g mushroom, fresh, sliced
  • 4 salmon fillet, fresh, skin on or skinless, skin on or skinless (200 g each)
    lub 4 salmon fillet, fresh, skinless, skin on or skinless (200 g each), fully defrosted
  • 500 g cherry tomato
  • 60 g tomato purée (concentrate)
  • ¼ tsp pepper, ground
  • 1 avocado (approx. 300 g), diced
  • 1 lime, cut into wedges
  • cilantro, fresh, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
11925.8 kJ / 2850.4 kcal
Białko
208.9 g
Węglowodany
358.9 g
Tłuszcz
68.5 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Błonnik
121.6 g
Sód
5474.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy