Urządzenia i Akcesoria
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portion
Składniki
-
jalapeño pepper cut into pieces (3 cm)1
-
red onion quartered115 g
-
spring onion cut into pieces (3 cm)45 g
-
garlic clove3
-
cilantro, fresh leaves and tender stems, cut into pieces (3 cm)30 g
-
olive oil30 g
-
lime juice75 g
-
60 g orange juicegrapefruit juice60 g
-
oregano, dried1 tsp
-
chili, dried, flake1 tsp
-
cayenne pepper, ground1 tsp
-
cumin, ground1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
zucchini diced (3 cm.)225
-
zucchini yellow diced (3 cm.)225 g
-
mushroom, fresh sliced225 g
-
4 salmon fillet, fresh, skinless, skin on or skinless (200 g each), fully defrostedsalmon fillet, fresh, skin on or skinless skin on or skinless (200 g each)4
-
cherry tomato500 g
-
tomato purée (concentrate)60 g
-
pepper, ground¼ tsp
-
avocado (approx. 300 g), diced1
-
lime cut into wedges1
-
cilantro, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
5474.2 mg
Białko
208.9 g
Kalorie
11925.8 kJ /
2850.4 kcal
Tłuszcz
68.5 g
Błonnik
121.6 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
358.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sheet Pan Dinners
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Curry coconut fish with spiced lentils
30 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Chopped Asian Salad
20 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Chicken and leek pot pies
1 godz. 15 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
BBQ Pulled Chicken
40 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min