Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portion
Składniki
-
quinoa of choice100 g
-
water plus extra to soak795 g
-
cilantro, fresh leaves only, plus extra to serve15 g
-
plain yogurt high protein (see Tip)85 g
-
Mexican-style chilli powder1 ½ tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil15 g
-
lime juice15 g
-
salmon fillet, fresh, skinless300 g
-
kidney bean, canned no-added salt, drained and rinsed (see Tip)395 g
-
cherry tomato quartered170 g
-
red onion thinly sliced100 g
-
baby leaf salad, mixed70 g
-
avocado (approx. 3.5 oz), sliced1
-
black pepper, ground to taste
-
red chilli, long trimmed and thinly sliced, to serve (optional)1
-
lime cut into wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
457.1 mg
Białko
26.8 g
Kalorie
1948.7 kJ /
465.8 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
42.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Brak ocen
Roasted Potato Salad
1 godz.
Artichoke Fettuccine Alfredo
Brak ocen
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 godz. 20 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Pesto Pasta Salad
30 min