Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
TM6 TM5

Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)

4.0 ( 1 ocena )

Składniki

  • 100 g quinoa of choice
  • 795 g water plus extra to soak
  • 15 g cilantro, fresh leaves only, plus extra to serve
  • 85 g plain yogurt high protein (see Tip)
  • 1 ½ tsp Mexican-style chilli powder
  • 1 garlic clove
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 15 g lime juice
  • 300 g salmon fillet, fresh, skinless
  • 395 g kidney bean, canned no-added salt, drained and rinsed (see Tip)
  • 170 g cherry tomato quartered
  • 100 g red onion thinly sliced
  • 70 g baby leaf salad, mixed
  • 1 avocado (approx. 3.5 oz), sliced
  • black pepper, ground to taste
  • 1 red chilli, long trimmed and thinly sliced, to serve (optional)
  • lime cut into wedges, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
465.8 kcal / 1948.7 kJ
Białko
26.8 g
Tłuszcz
21.7 g
Węglowodany
42.1 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
457.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy