Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portion
Składniki
-
quinoa of choice100 g
-
water plus extra to soak795 g
-
cilantro, fresh leaves only, plus extra to serve15 g
-
plain yogurt high protein (see Tip)85 g
-
Mexican-style chilli powder1 ½ tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil15 g
-
lime juice15 g
-
salmon fillet, fresh, skinless300 g
-
kidney bean, canned no-added salt, drained and rinsed (see Tip)395 g
-
cherry tomato quartered170 g
-
red onion thinly sliced100 g
-
baby leaf salad, mixed70 g
-
avocado (approx. 3.5 oz), sliced1
-
black pepper, ground to taste
-
red chilli, long trimmed and thinly sliced, to serve (optional)1
-
lime cut into wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
457.1 mg
Białko
26.8 g
Kalorie
1948.7 kJ /
465.8 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
42.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso Soup
40 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Brak ocen
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Green Goddess Salad
10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min