Urządzenia i Akcesoria
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 portions
Składniki
-
70 g smoked ham steak, cubed (see Tip)back bacon cubed (see Tip)70 g
-
extra virgin olive oil divided30 g
-
yellow onion in wedges60 g
-
carrots cut into pieces (½ cm)90 g
-
soy sauce to taste15 g
-
sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
large eggs2
-
1 stock cubehomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
115 g long-grain rice, (18-20 min cooking time)white short-grain rice (18-20 min cooking time)115 g
-
water995 g
-
mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (2½ cm), zucchini, in half moons (1 cm)115 g
-
sesame oil (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.1 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
1496.8 kJ /
357.7 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Butter Chicken
1 Std.
Lemonade
5 Min
Korean Fried Chicken Wings
3 Std. 10 Min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 Std. 10 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Strawberry Shortcake Waffle
40 Min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 Min
Egg and Onion
25 Min