
Urządzenia i Akcesoria
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 portions
Składniki
-
back bacon cubed (see Tip)70 g
-
extra virgin olive oil divided30 g
-
yellow onion in wedges60 g
-
carrots cut into pieces (½ cm)90 g
-
soy sauce to taste15 g
-
sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
large eggs2
-
homemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
white short-grain rice (18-20 min cooking time)115 g
-
water995 g
-
mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (2½ cm), zucchini, in half moons (1 cm)115 g
-
sesame oil (opcjonalnie) to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
357.7 kcal /
1496.8 kJ
Białko
14.8 g
Tłuszcz
15.4 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
630.1 mg