Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)

Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 portions

Składniki

  • back bacon cubed (see Tip)
    70 g
    70 g smoked ham steak, cubed (see Tip)
  • extra virgin olive oil divided
    30 g
  • yellow onion in wedges
    60 g
  • carrots cut into pieces (½ cm)
    90 g
  • soy sauce to taste
    15 g
  • sugar (opcjonalnie)
    1 tsp
  • large eggs
    2
  • homemade vegetable stock paste
    1 heaping tsp
    1 stock cube
  • white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    115 g
    115 g long-grain rice, (18-20 min cooking time)
  • water
    995 g
  • mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (2½ cm), zucchini, in half moons (1 cm)
    115 g
  • sesame oil (opcjonalnie) to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 357.7 kcal / 1496.8 kJ
Białko 14.8 g
Tłuszcz 15.4 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 630.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...