Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Vegetable Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portion
Składniki
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11204.2 mg
Białko
51.8 g
Kalorie
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Risotto bolognese
45 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Caprese Frittata
30 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Salt cod gratin
50 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Rice Cooker Brown Rice Salad
Brak ocen
Tex-Mex Bowl
50 min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2 godz. 55 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min