Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Vegetable Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portion
Składniki
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11204.2 mg
Białko
51.8 g
Kalorie
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Creamy pistachio pasta
40 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Chopped Liver
1 godz.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 godz. 10 min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min