Salmon with Vegetable Sauce
TM6

Salmon with Vegetable Sauce

(Brak ocen)

Składniki

  • 795 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • 3 - 5 pinches black pepper, ground, plus ¼ tsp
  • 15 g parsley leaf, fresh
  • 170 g leek, halved lengthways, sliced ( ¼ in.)
  • 200 g courgette, sliced (1½ in.)
  • 60 g water
  • 140 g green pea, fresh or frozen
  • 170 g mascarpone

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2615.7 kJ / 625.2 kcal
Białko
51.8 g
Węglowodany
14.8 g
Tłuszcz
40.7 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Błonnik
3.3 g
Sód
11204.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy