Salmon with Vegetable Sauce

Salmon with Vegetable Sauce

4.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portion

Składniki

  • salmon fillet, fresh, skin on or skinless
    795 g
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • black pepper, ground plus ¼ tsp
    3 - 5 pinches
  • parsley leaf, fresh
    15 g
  • leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)
    170 g
  • courgette sliced (1½ in.)
    200 g
  • water
    60 g
  • green pea, fresh or frozen
    140 g
  • mascarpone
    170 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 11204.2 mg
Białko 51.8 g
Kalorie 2615.7 kJ / 625.2 kcal
Tłuszcz 40.7 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Węglowodany 14.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...