Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Roasted Root Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
water to fill bowl halfway
-
turnips peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width8 oz
-
rainbow carrots large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher6 oz
-
golden beets, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width8 oz
-
red beets peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width8 oz
-
sweet potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width6 oz
-
Yukon gold potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width8 oz
-
garlic cloves3
-
shallot halved2 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves only1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
991 kJ /
236.9 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Chunky Guacamole
10 min
Spanish Rice
35 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Poached Eggs
25 min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 godz. 25 min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 godz. 10 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Southern Mac & Cheese
30 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min
Ground Beef Taco Filling
25 min