Spiralized Roasted Root Vegetables

Spiralized Roasted Root Vegetables

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions

Składniki

  • water to fill bowl halfway
  • turnips peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
    8 oz
  • rainbow carrots large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
    6 oz
  • golden beets, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
    8 oz
  • red beets peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
    8 oz
  • sweet potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
    6 oz
  • Yukon gold potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
    8 oz
  • garlic cloves
    3
  • shallot halved
    2 oz
  • unsalted butter in pieces
    2 oz
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • fresh thyme leaves only
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 236.9 kcal / 991 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 14.3 g
Węglowodany 25.4 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 386.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...