Spiralized Roasted Root Vegetables
TM6

Spiralized Roasted Root Vegetables

(Brak ocen)

Składniki

  • water, to fill bowl halfway
  • 8 oz turnips, peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
  • 6 oz rainbow carrots, large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
  • 8 oz golden beets, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 8 oz red beets, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 6 oz sweet potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
  • 8 oz Yukon gold potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
  • 3 garlic cloves
  • 2 oz shallot, halved
  • 2 oz unsalted butter, in pieces
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 1 tsp fresh thyme, leaves only

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
991 kJ / 236.9 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
25.4 g
Tłuszcz
14.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
5 g
Sód
386.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy