Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Roasted Root Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
water to fill bowl halfway
-
turnips peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width8 oz
-
rainbow carrots large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher6 oz
-
golden beets, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width8 oz
-
red beets peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width8 oz
-
sweet potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width6 oz
-
Yukon gold potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width8 oz
-
garlic cloves3
-
shallot halved2 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves only1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
991 kJ /
236.9 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Chocolate Nice Cream
2 godz. 5 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Lamb with Rosemary Potatoes
1 godz.
Chocolate Avocado Dream
15 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Classic Pancakes
50 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Spicy Rosemary Mixed Nuts
35 min
Red Berries and Yogurt Smoothie
5 min