Urządzenia i Akcesoria
Asian Cabbage Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
slivered almonds4 oz
-
unsalted sunflower seeds1 oz
-
sesame seeds1 oz
-
crispy chow mein noodles broken into 4 pieces5 oz
-
cabbage cut into chunks (3 in.)10 ½ oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (2 in.)1 oz
-
rice wine vinegar3 oz
-
olive oil2 ½ oz
-
toasted sesame oil½ oz
-
sugar1 tbsp
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
2665 kJ /
637 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pumpkin Chili
50 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Vegetable Stock Base
40 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Turmeric Gingerade
10 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min