Urządzenia i Akcesoria
Asian Cabbage Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
slivered almonds4 oz
-
unsalted sunflower seeds1 oz
-
sesame seeds1 oz
-
crispy chow mein noodles broken into 4 pieces5 oz
-
cabbage cut into chunks (3 in.)10 ½ oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (2 in.)1 oz
-
rice wine vinegar3 oz
-
olive oil2 ½ oz
-
toasted sesame oil½ oz
-
sugar1 tbsp
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
2665 kJ /
637 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 godz.
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 godz. 25 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Barley and Tomato Salad
45 min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Caponata
50 min
French Dressing
10 min
Hawaiian Coleslaw
15 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min