Urządzenia i Akcesoria
Asian Cabbage Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
slivered almonds4 oz
-
unsalted sunflower seeds1 oz
-
sesame seeds1 oz
-
crispy chow mein noodles broken into 4 pieces5 oz
-
cabbage cut into chunks (3 in.)10 ½ oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (2 in.)1 oz
-
rice wine vinegar3 oz
-
olive oil2 ½ oz
-
toasted sesame oil½ oz
-
sugar1 tbsp
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
2665 kJ /
637 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lentil Loaf
1h 10min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Collard Greens
1h 5min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Black Bean Dip
5min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min
Black Bean Brownies
35min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min