Urządzenia i Akcesoria
Kanapki z pastą z tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
90 g tofu, średnio twardego naturalnego lub wędzonego, pokrojonego na kawałki
-
10 g sosu sojowego
-
5 g oliwy z oliwek
-
1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
roszponka, do podanialiście szpinaku baby, świeże do podania
-
2 kromki chleba pełnoziarnistego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
917.7 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1539.8 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
38.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
30 min
Makaron z soczewicy z pieczonymi warzywami i tahini
30 min
Pasta z kaszy jaglanej i suszonych pomidorów
30 min
Wegański ziołowy „ser” à la feta
12 godz. 10 min
Farinata ze szpinakiem i groszkiem
30 min
Pęczotto z bobem i cukinią
1 godz.
Bruschetta z pastą z bobu i serem feta
35 min
Makaron z soczewicy z warzywami i łososiem
30 min
Makaron z bobem, serem feta i migdałami
45 min
Tofucznica
30 min
Kanapki z pastą z fasoli
5 min
Placki z serka wiejskiego z jarmużem i szynką
45 min