Urządzenia i Akcesoria
JJ's curry powder
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
150 g
Składniki
-
coriander seeds50 g
-
cumin seeds30 g
-
cinnamon quills20 g
-
dried fennel seeds25 g
-
whole cloves5
-
cardamom pods5
-
whole nutmeg1
-
dried curry leaves10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 150 g
Sód
244.4 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
2072.3 kJ /
495.3 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
35.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
70.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min