Sfenj (beignets à la pâte levée)

Sfenj (beignets à la pâte levée)

3.7 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 pièces

Składniki

  • de farine de blé
    200 g
  • de semoule de blé dur fine
    50 g
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • de sucre en poudre et un peu pour saupoudrer
    2 c. à café
  • d'eau
    200 g
  • de sel
    1 pincée
  • huile de friture

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 188 kcal / 785 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...