Sfenj (beignets à la pâte levée)

Sfenj (beignets à la pâte levée)

4.0 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 pièces

Składniki

  • 200 g de farine de blé
  • 50 g de semoule de blé dur fine
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 2 c. à café de sucre en poudre et un peu pour saupoudrer
  • 200 g d'eau
  • 1 pincée de sel
  • huile de friture

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 4 g
Kalorie 785 kJ / 188 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...