
Urządzenia i Akcesoria
Crème au beurre à la meringue suisse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
1 portion
Składniki
-
de beurre doux en petit morceaux250 g
-
de sucre en poudre150 g
-
de blancs d'œufs (environ 5 blancs d'œufs)180 g
-
les graines d'1 gousse de vanille
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
2466.6 kcal /
10320.3 kJ
Białko
21.9 g
Tłuszcz
203.1 g
Węglowodany
151.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
128.5 g
Sód
327.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basiques - Pâtisserie
9 Przepisów
Francja
Francja