Crème au beurre à la meringue suisse

Crème au beurre à la meringue suisse

4.5 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
1 portion

Składniki

  • 250 g de beurre doux en petit morceaux
  • 150 g de sucre en poudre
  • 180 g de blancs d'œufs (environ 5 blancs d'œufs)
  • les graines d'1 gousse de vanille

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 327.8 mg
Białko 21.9 g
Kalorie 10320.3 kJ / 2466.6 kcal
Tłuszcz 203.1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 128.5 g
Węglowodany 151.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...