Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de beurre doux, en petit morceaux
- 150 g de sucre en poudre
- 180 g de blancs d'œufs (environ 5 blancs d'œufs)
- les graines d'1 gousse de vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 10320.3 kJ / 2466.6 kcal
- Białko
- 21.9 g
- Węglowodany
- 151.5 g
- Tłuszcz
- 203.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 128.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 327.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bonbons en gelée à la mangue
2 Std. 20 Min
Mousse aux cerises et à l'amaretto
10 Min
Sucettes de gâteau de Noël
6 Std.
Baklavas aux amandes et aux pistaches
7h
Virgin Blue Lagoon
35 Min
Sauce cheddar
10 Min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Virgin mojito aux fruits de la Passion
10 Min
Crème fouettée mascarpone
5 Min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 Std.
Cheesecake aux speculoos
1 Std.