
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
9 tranches
Składniki
-
d'huile végétale115 g
-
de sucre270 g
-
œufs3
-
de cacao en poudre60 g
-
de farine de blé140 g
-
de sel½ c. à café
-
de levure chimique1 c. à café
-
de bicarbonate de sodium¼ c. à café
-
de lait entier140 g
Glaçage au chocolat
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
-
de lait entier45 g
-
de chocolat noir pépites ou morceaux225 g
Wartości odżywcze na 1 tranche
Kalorie
535 kcal /
2238 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
59 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
248 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Duo dynamique
15 Przepisów
Francja
Francja