Camembert con mirtilli rossi e mandorle

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 15 g di cipolle dorate a metà
  • 20 g di mirtilli rossi disidratati
  • 10 g di burro
  • ¼ di cucchiaino di zucchero di canna
  • ½ cucchiaino di aceto balsamico
  • 1 ½ cucchiaino di vino Porto
  • 20 g di mandorle a lamelle
  • 500 g di acqua
  • 250 g di Camembert la forma intera
  • cracker o biscotti salati (senza glutine), a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 704.5 mg
Białko 17.5 g
Kalorie 1364.7 kJ / 326.2 kcal
Tłuszcz 25.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 14.6 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...