Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 油
- 2 粒 蒜頭 ,切片
- 350 克 青椒 ,去籽,切4-5公分塊狀
- 15 克 醬油
- 20 克 醋
- 10 克 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 584.3 kJ / 139.7 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 11.6 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 72.3 mg