
Urządzenia i Akcesoria
橙汁甜烤番薯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
水20 克
-
冰糖粉100 克
-
奶油10 克
-
柳橙 (約70克),切片1 顆
-
紅薯 (約100克),去皮,切條2 條
-
紫薯 (約150克),去皮,切條1 條
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
590 kcal /
2467 kJ
Białko
5.5 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
136.5 g
Błonnik
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30分鐘料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan