南瓜海鮮豆腐煲

南瓜海鮮豆腐煲

4.0 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • (含蒸煮和料理用)
    1100 克
  • 南瓜 ,去皮去籽,切片
    250 克
  • 蝦仁 ,去腸泥
    150 克
  • 小干貝
    50 克
  • 花枝 清洗去除內臟,切片
    250 克
  • 米酒
    1 ½ 茶匙
  • 15 克
  • 洋蔥 ,切塊
    175 克
  • 1 茶匙
  • 雞蛋豆腐 ,切塊(1公分)
    300 克
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • 新鮮香菜 ,少許,只取葉子,裝飾用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 178 kcal / 745 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 16.6 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...