Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 克 水
- 50 克 黑豆 ,預先浸泡3小時,瀝乾
- 200 克 糙米 ,預先浸泡3小時,瀝乾
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 3815 kJ / 911.9 kcal
- Białko
- 31.1 g
- Węglowodany
- 170.9 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Sód
- 5.5 mg