醬燒回鍋肉
TM31 TM5 TM6

醬燒回鍋肉

4.4 (10 ocen)

Składniki

  • 20 克 油
  • 1 根 新鮮紅辣椒, 切斜片
  • 30 克 豆瓣醬
  • 200 克 帶皮五花肉, 切片(厚約0.3公分)
  • 20 克 甜麵醬
  • 400 克 高麗菜, 切片(約4公分)
  • 200 克 豆干, 切斜片
  • 50 克 蒜苗, 切斜片

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1087 kJ / 259 kcal
Białko
13.2 g
Węglowodany
8.2 g
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy