Pere al vino rosso con crumble al cacao

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

Pere macerate
  • 100 g di zucchero
  • 200 g di vino rosso
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 4 pere Williams poco mature, sbucciate, a metà e senza torsolo
Crumble al cacao
  • 80 g di zucchero di canna
  • 100 g di farina tipo 00
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 100 g di burro a tocchetti
Pere al vino sottovuoto
  • 1850 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 13.5 mg
Białko 2.3 g
Kalorie 1266.6 kJ / 302.7 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 48.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...