Biscotti alle erbe aromatiche e Parmigiano Reggiano

Biscotti alle erbe aromatiche e Parmigiano Reggiano

4.6 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
40 pezzi

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (circa 2-3 cm)
    100 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
    1 rametto
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
    1 - 2 rametti
  • di salvia fresca solo foglie + q.b.
    1 rametto
  • di origano fresco solo foglie + q.b.
    1 rametto
  • di farina tipo 00 + q.b.
    200 g
  • di burro morbido, a pezzi
    150 g
  • di acqua
    20 g
  • di cumino in polvere
    1 - 2 pizzichi
  • di sale
    2 - 3 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 - 2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 55.7 kcal / 233.1 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 3.8 g
Węglowodany 4.1 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 44.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...