Biscotti alle erbe aromatiche e Parmigiano Reggiano

Biscotti alle erbe aromatiche e Parmigiano Reggiano

4.6 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
40 pezzi

Składniki

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (circa 2-3 cm)
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
  • 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
  • 1 rametto di salvia fresca solo foglie + q.b.
  • 1 rametto di origano fresco solo foglie + q.b.
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 150 g di burro morbido, a pezzi
  • 20 g di acqua
  • 1 - 2 pizzichi di cumino in polvere
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 44.3 mg
Białko 1.5 g
Kalorie 233.1 kJ / 55.7 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...