Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele

Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele

4.5 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Filetto di maiale
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 filetto di maiale da 600 g (a metà)
Purè di patate e spinaci
  • 600 g di patate pelate e a pezzi (2x2 cm)
  • 500 g di acqua
  • 100 g di spinaci in foglia surgelati
  • 100 g di latte
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di burro
Fonduta al Casera
  • 100 g di formaggio tipo Casera, a pezzi
  • 50 g di latte
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Mele al vino
  • 200 g di vino rosso
  • 50 g di zucchero
  • 400 g di mela Golden Delicious a fette

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 3.1 mg
Białko 52.1 g
Kalorie 3826.3 kJ / 914.5 kcal
Tłuszcz 49.6 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 21.9 g
Węglowodany 55.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...