Bussolà alla vicentina
TM6 TM5

Bussolà alla vicentina

3.4 (7 ocen)

Składniki

  • 125 g di zucchero
  • 100 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
  • 6 uova medie
  • 500 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 16 g di lievito in polvere per dolci
  • 30 g di grappa
  • 25 g di granella di zucchero

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1287.5 kJ / 307.7 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
44.8 g
Tłuszcz
9.9 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Błonnik
1.1 g
Sód
148.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy