Bussolà alla vicentina

Bussolà alla vicentina

3.4 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 fette

Składniki

  • 125 g di zucchero
  • 100 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
  • 6 uova medie
  • 500 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 16 g di lievito in polvere per dolci
  • 30 g di grappa
  • 25 g di granella di zucchero

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 148.3 mg
Białko 8 g
Kalorie 1287.5 kJ / 307.7 kcal
Tłuszcz 9.9 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 44.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...