
Urządzenia i Akcesoria
Filone di segale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porzioni
Składniki
-
1500 g di acqua
-
1 cucchiaino di malto d'orzo
-
7 g di lievito di birra fresco
-
150 g di farina tipo 0
-
250 g di farina di segale + q.b.
-
10 g di olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino di zucchero di canna
-
10 g di sale
-
15 g di semi di lino
-
15 g di semi di girasole
-
30 g di succo di limone
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
279 kcal /
1167 kJ
Białko
9.6 g
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
47.3 g
Błonnik
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Profumo di pane
8 Przepisów
Włochy
Włochy