Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto d'orzo
- 7 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di segale + q.b.
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 10 g di sale
- 15 g di semi di lino
- 15 g di semi di girasole
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 47.3 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane ai cereali
3h
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
1h 10min
Pane integrale
3h 15min
Rosette di farro
17h 30min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane di segale
20h 30min
Pane ai semi di girasole
22h
Filoncini di semola
4 Std.
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane contadino
19 godz.