Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di latte di cocco, in barattolo
- 150 g di yogurt al cocco
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1585.5 kJ / 379 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 39.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 34.8 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 23.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Yogurt
12hod.
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15 min
Yogurt con latte condensato
12h 10 min
Melanzane al miso sottovuoto
2h 45 min
Yogurt
12hod.
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30min
Yogurt fresco ai mirtilli
15ωρ. 45 λεπτ.
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10hod. 15min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15 min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12h 10 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18sa 20 dk