Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coniglio
- 800 g di carne di coniglio in pezzi (preferibilmente cosce)
- 1100 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, intero
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi
- 5 bacche di ginepro
- 5 grani di pepe nero
- 50 g di carota, pelata
- 50 g di cipolla
- 10 g di sedano
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 - 3 spicchi di aglio a fettine
- 3 - 4 rametti di salvia fresca,le foglioline lavate e asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 3045 kJ / 728 kcal
- Białko
- 84 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 43.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 393 mg
Alternatywne przepisy
Roastbeef in salsa verde
40min
Zabaione con crumble di frutta secca
1 godz.
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40min
Sostituto del sale (TM6)
20min
Tagliatelle al ragù di coniglio
1 godz.
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2 godz. 30 min
Maionese cotta
15min
Baccalà mantecato alla veneziana
40min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Roastbeef in salsa verde con patate
40min