Tonno di coniglio

Tonno di coniglio

4.8 9 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 48 godz.
2 vasetti

Składniki

Coniglio
  • 800 g di carne di coniglio in pezzi (preferibilmente cosce)
  • 1100 g di acqua
  • 15 g di sale grosso
  • 1 rametto di rosmarino fresco intero
  • 1 foglia di alloro fresca lavata
  • 2 rametti di prezzemolo fresco interi
  • 5 bacche di ginepro
  • 5 grani di pepe nero
  • 50 g di carota pelata
  • 50 g di cipolla
  • 10 g di sedano
Terminare la preparazione
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 2 - 3 spicchi di aglio a fettine
  • 3 - 4 rametti di salvia fresca le foglioline lavate e asciugate

Wartości odżywcze na 1 vasetto

Kalorie 728 kcal / 3045 kJ
Białko 84 g
Tłuszcz 43.6 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 393 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...