Torta di riso alla cannella

Torta di riso alla cannella

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
16 porzioni

Składniki

Base
  • di frutta secca mista sgusciata (ad es. mandorle, anacardi, noci, nocciole...)
    100 g
  • di fiocchi di avena
    80 g
  • di datteri denocciolati
    80 g
  • di olio di cocco
    40 g
Ripieno
  • di datteri denocciolati
    100 g
  • di acqua
    1400 g
  • di crema di mandorle
    270 g
  • limoni solo la scorza (senza la parte bianca), a listarelle
    6 - 8
  • stecca di cannella
    1
  • di riso a chicco corto
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di gelatina in fogli
    8 g
  • di cannella in polvere
    1 - 2 cucchiaini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 281 kcal / 1175 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 31.6 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Sód 133.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...