Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 2 mele adatte alla cottura sbucciate, a metà (poco mature) senza torsolo
- 1850 g di acqua (vedere consigli)
- nocciole tostate tritate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 24.7 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std.
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 godz.
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7 godz.
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min