Mele sottovuoto alla cannella

Mele sottovuoto alla cannella

4.5 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 2 mele adatte alla cottura sbucciate, a metà (poco mature) senza torsolo
  • 1850 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone
  • nocciole tostate tritate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 1.7 g
Kalorie 707 kJ / 169 kcal
Tłuszcz 6.5 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 24.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...