Spiralized tortilla

Spiralized tortilla

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • floury potato peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube
    500 - 600 g
  • onion cut in halves
    120 g
  • extra virgin olive oil plus an extra 4-5 tbsp to fry
    40 g
  • eggs
    6
  • sea salt
    1 - 1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 482.4 mg
Białko 9.5 g
Kalorie 1305.4 kJ / 312 kcal
Tłuszcz 22.3 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 18.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...