Urządzenia i Akcesoria
Spiralized tortilla
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
floury potato peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube500 - 600 g
-
onion cut in halves120 g
-
extra virgin olive oil plus an extra 4-5 tbsp to fry40 g
-
eggs6
-
sea salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
482.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1305.4 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 Std. 35 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Keine Bewertungen
Yellow chicken curry with rice
1 Std.
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 Min
Zhoug (Diabetes)
10 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 Std. 45 Min
Fresh jalapeño dip
5 Min
Boerewors
40 Min
Fondant au chocolate
50 Min