Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Vodka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves4 - 5
-
extra virgin olive oil15 g
-
butter10 g
-
tomato paste70 g
-
tomato passata150 g
-
vodka40 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
cooked pasta of choice350 g
-
boiling water (if needed)1 - 2 tbsp
-
fresh basil only leaves, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
428.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1555.1 kJ /
371.7 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
33.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Quick strawberry dessert
5 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min