Urządzenia i Akcesoria
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
730 g
Składniki
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 730 g
Sód
5748.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
74.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Chunky guacamole
10 min
Margarita
5 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Guacamole
5 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Salsa verde
5 min
Green pea and feta hummus wraps
10 min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min
Hollandaise
15 min