Urządzenia i Akcesoria
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
730 g
Składniki
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 730 g
Sód
5748.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
74.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Celery leaf gremolata
5 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Garlic and sage mash
30 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Cooked mayonnaise
5 min
Whitebait fritters
35 min