Urządzenia i Akcesoria
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
730 g
Składniki
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 730 g
Sód
5748.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
74.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24 godz. 25 min
Green egg whites and ham omelette
35 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min