Urządzenia i Akcesoria
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
730 g
Składniki
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 730 g
Sód
5748.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
74.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Mini triple layer bundts
35 min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 min
Fruity dream
10 min