Urządzenia i Akcesoria
Black-eyed bean stew with baby squid
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
500 g canned tomatoesripe tomato cut into pieces500 g
-
tomato paste15 g
-
mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery stalks), cut into slices (1 cm)370 g
-
ground sweet paprika1 tbsp
-
salt plus extra for the squid1 tsp
-
freshly ground pepper plus extra for the squid1 pinch
-
350 g dried green lentils, rinsed and draineddried black-eyed beans soaked for at least 4 hours (see Tips)350 g
-
water350 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 heaped tsp
-
1000 g raw squid rings, fresh or thawedwhole baby squid cleaned, fresh or thawed1000 g
-
freshly squeezed lemon juice (opcjonalnie) (approx. 1/2 lemon)20 g
-
fresh coriander (opcjonalnie) cut into pieces
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
1339 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
11.5 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Sicilian prawn salad
40 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Ratatouille
40 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Abundant breakfast bowl
30 min