Urządzenia i Akcesoria
Black-eyed bean stew with baby squid
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
500 g canned tomatoesripe tomato cut into pieces500 g
-
tomato paste15 g
-
mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery stalks), cut into slices (1 cm)370 g
-
ground sweet paprika1 tbsp
-
salt plus extra for the squid1 tsp
-
freshly ground pepper plus extra for the squid1 pinch
-
350 g dried green lentils, rinsed and draineddried black-eyed beans soaked for at least 4 hours (see Tips)350 g
-
water350 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 heaped tsp
-
1000 g raw squid rings, fresh or thawedwhole baby squid cleaned, fresh or thawed1000 g
-
freshly squeezed lemon juice (opcjonalnie) (approx. 1/2 lemon)20 g
-
fresh coriander (opcjonalnie) cut into pieces
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
1339 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
11.5 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turmeric fish
30 min
Potato fritter burgers with spinach
35 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Chorizo and squid stew (TM5)
5 godz. 30 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
Vadouvan spiced mini rolls
2 godz. 30 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min