Urządzenia i Akcesoria
Grilled seafood charcuterie board
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Herb and chilli lemon butter
-
fresh parsley leaves3 sprigs
-
fresh red chilli sliced1
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
sea salt2 - 3 pinches
Pepper and almond sauce
-
blanched almonds30 g
-
roasted red capsicums drained200 g
-
apple cider vinegar10 g
-
honey20 g
-
sea salt2 - 3 pinches
Basil and yoghurt dip
-
fresh basil leaves only4 - 5 sprigs
-
garlic clove1
-
Greek-style natural yoghurt150 - 200 g
-
sea salt2 - 3 pinches
Grilling and assembly
-
whole fish, gutted and cleaned1
-
octopus tentacles200 - 300 g
-
unpeeled, large raw prawn400 - 500 g
-
sea salt plus extra to season2 pinches
-
cherry tomatoes on the vine
-
fresh scallops6 - 8
-
extra virgin olive oil to serve
-
pickled capers to serve
-
baguette sliced, to serve
-
fresh parsley leaves only, chopped, to sprinkle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1274.6 mg
Białko
44.5 g
Kalorie
2597.3 kJ /
620.8 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rum and raisin ice cream
24 godz. 10 min
Pan de Sal
2 godz. 20 min
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45 min
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Brak ocen
Spiked and spicy veggie juice
10 min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9 godz.
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 godz. 30 min
Linguine marinara
30 min
Tamarind whiskey Sour
1 godz. 10 min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 godz. 25 min
Mango sago pudding
35 min