Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di semola rimacinata di grano duro
- 1470 g di acqua
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 7 g di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 324.2 kJ / 77.5 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 116.3 mg
Alternatywne przepisy
Zuppa di tacchino e mais
1sa
Pane integrale con fichi e noci
4 Std. 30 Min
Gelato ai cantucci e vin santo
10 godz. 30 min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Monte Cristo sandwich
4 Std. 30 Min
Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola
40 dk
Yogurt allo skyr
12 Std.
Taralli alle cipolle
3h 30min
Sandwich di panettone con vitello tonnato
Brak ocen
Uova alla triestina
30 Min
Focaccia millebolle
28h
Pan dei morti
1sa