Urządzenia i Akcesoria
Pane cicci
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
24 pezzi
Składniki
-
500 g di semola rimacinata di grano duro
-
1470 g di acqua
-
5 g di lievito di birra disidratato
-
7 g di sale
-
20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
116.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
324.2 kJ /
77.5 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane al rosmarino
4 godz.
Yogurt al mango
14 godz.
Il mio 1° yogurt
9 godz. 10 min
Taralli alle cipolle
3 godz. 30 min
Fairy bread (Pane fatato)
7 godz.
Biscotti con semi di girasole
1 godz.
Bortellina
30 min
Bolo Rei (Torta del Re)
4 godz.
Plumcake colomba di Pasqua
2 godz.
Focaccia alla curcuma
3 godz. 30 min
Pane all'acqua
4 godz.
Torta agli agrumi
45 min