Urządzenia i Akcesoria
Pane cicci
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
24 pezzi
Składniki
-
500 g di semola rimacinata di grano duro
-
1470 g di acqua
-
5 g di lievito di birra disidratato
-
7 g di sale
-
20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
116.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
324.2 kJ /
77.5 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 godz.
Biscotti con semi di girasole
1 godz.
Focaccia a bastone
5 godz.
Pane intrecciato timo e limone
4 godz.
Biscotti mandorle e amarene
13 godz.
Anelli cioccolato e mandorle
40 min
Panini semidolci
1 godz. 30 min
Panini croccanti
24 godz.
Crescia alla maceratese
3 godz.
Focaccia alla curcuma
3 godz. 30 min
Pane agli spinaci
3 godz.
Pane all'acqua
4 godz.