Petites crèmes aux œufs et au caramel

Petites crèmes aux œufs et au caramel

4.1 94 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • de lait
    400 g
  • gousse de vanille pour les graines
    1
  • œufs
    4
  • de sucre en poudre
    165 g
  • d'eau chaude
    20 g
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 300 kcal / 1262 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...