
Urządzenia i Akcesoria
Flan pâtissier à la vanille
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 parts
Składniki
-
de lait800 g
-
gousses de vanille Bourbon, fendues en deux dans la longueur et égrainées2
-
œufs4
-
de sucre en poudre200 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
-
de fécule90 g
-
pâte brisée maison1
-
beurre pour le moule
-
farine de blé pour le moule
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
460.9 kcal /
1929.1 kJ
Białko
9.6 g
Tłuszcz
22.9 g
Węglowodany
53.1 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Sód
292.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°35
46 Przepisów
Francja
Francja