Urządzenia i Akcesoria
Carrot, pumpkin and ginger purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled1 - 2 cm
-
orange zest only, no white pith½
-
brown onion cut into halves50 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
water80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
136.8 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
627.5 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Steamed fish with green mash
50 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Mixed vegetable mash (purée)
40 min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 godz.
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Beetroot risotto
35 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min