Urządzenia i Akcesoria
Carrot, pumpkin and ginger purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled1 - 2 cm
-
orange zest only, no white pith½
-
brown onion cut into halves50 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
water80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
136.8 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
627.5 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli soup with sage oil
30 min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35 min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 min
Potato and broccoli purée (first foods)
30 min
Pumpkin soup
30 min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30 min
Pineapple and lemon thyme purée (10-12 months)
10 min
Papaya mango quinoa porridge (6-9 months)
30 min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30 min
Sardines in parcels with green bean salad
1 godz.
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min