Chunky basil pesto dip

Chunky basil pesto dip

4.8 116 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
340 g

Składniki

  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves
    40 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    20 g
  • raw cashew nuts
    160 g
  • extra virgin olive oil to taste, plus extra for covering pesto
    60 g
  • white wine vinegar to taste
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 50 g

Kalorie 246.9 kcal / 1036.9 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 22.6 g
Węglowodany 4.1 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 100.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...