Urządzenia i Akcesoria
Chunky basil pesto dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
340 g
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
raw cashew nuts160 g
-
extra virgin olive oil to taste, plus extra for covering pesto60 g
-
white wine vinegar to taste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
100.8 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1036.9 kJ /
246.9 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Citrus salt
35 Min
Rosemary salt
24 Std. 5 Min
Red onion relish
50 Min
Beetroot salad
10 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Basil pesto
10 Min
Roasted carrot dip
1 Std.
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Creamy sun-dried tomato dip
5 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min