Salt-free vegetable stock paste (6 months+)

Salt-free vegetable stock paste (6 months+)

4.4 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
370 g

Składniki

  • extra virgin olive oil
    15 g
  • celery stalk cut into pieces
    200 g
  • carrot cut into pieces
    250 g
  • onion cut into quarters
    100 g
  • tomato cut into quarters
    100 g
  • zucchini cut into pieces
    150 g
  • garlic clove
    1
  • fresh mushrooms cut into halves
    50 g
  • dried bay leaf (optional)
    1
  • mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)
    10 sprigs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 370 g

Sód 384.4 mg
Białko 13.8 g
Kalorie 2116.9 kJ / 505.9 kcal
Tłuszcz 20.4 g
Błonnik 33.8 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 82.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...