Urządzenia i Akcesoria
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
370 g
Składniki
-
extra virgin olive oil15 g
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
dried bay leaf (optional)1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 370 g
Sód
384.4 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
2116.9 kJ /
505.9 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
33.8 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
82.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kumara (sweet potato) bites (9 months+)
55 min
Apple, date and banana porridge (first foods)
15 min
Chicken and vegetable purée (first foods)
25 min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35 min
Pear, apple and sweet potato purée (first foods)
30 min
Sweet potato, cauliflower and cumin purée (first foods)
30 min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2 godz. 20 min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30 min
Beef and vegetable purée (first foods)
25 min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25 min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30 min
Mixed veggie and cheddar egg muffins (6 months+)
30 min