Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
TM6 TM5 TM31

Salt-free vegetable stock paste (6 months+)

4.3 ( 15 ocen )

Składniki

  • 15 g extra virgin olive oil
  • 200 g celery stalk cut into pieces
  • 250 g carrot cut into pieces
  • 100 g onion cut into quarters
  • 100 g tomato cut into quarters
  • 150 g zucchini cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 50 g fresh mushrooms cut into halves
  • 1 dried bay leaf (optional)
  • 10 sprigs mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)

Wartości odżywcze
na 370 g
Kalorie
505.9 kcal / 2116.9 kJ
Białko
13.8 g
Tłuszcz
20.4 g
Węglowodany
82.9 g
Błonnik
33.8 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Sód
384.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy