Curd d’abricots

Curd d’abricots

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
5 bocaux

Składniki

  • 400 g de sucre
  • 80 g de jus de citron, fraîchement pressé
  • 300 g d'abricots dénoyautés et coupés en deux
  • 200 g de beurre coupé en morceaux
  • 6 œufs
  • 2 pointes de couteau d' gousse de vanille en poudre
  • 2 pincées de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 8.5 g
Kalorie 2975.8 kJ / 711.2 kcal
Tłuszcz 38.2 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 88.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...