Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de sucre
- 80 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 300 g d'abricots, dénoyautés et coupés en deux
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- 6 œufs
- 2 pointes de couteau d' gousse de vanille en poudre
- 2 pincées de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2975.8 kJ / 711.2 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 88.2 g
- Tłuszcz
- 38.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Granité amande-citron
10 min
Smoothie agrumes-gingembre
10 min
Petits fondants au chocolat
40min
Tiramisu aux baies et au limoncello
Brak ocen
Granité au citron
13 Std.
Salade de poulet au curry (2 portions)
30 Min
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Gin à l'orange
10 min
Mai tai
10 min
Margarita
10 min
Lemon slush
10 min
Frozen margarita
2h 10min