Curd d’abricots

Curd d’abricots

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
5 bocaux

Składniki

  • de sucre
    400 g
  • de jus de citron, fraîchement pressé
    80 g
  • d'abricots dénoyautés et coupés en deux
    300 g
  • de beurre coupé en morceaux
    200 g
  • œufs
    6
  • gousse de vanille en poudre
    2 pointes de couteau d'
  • de sel
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 711.2 kcal / 2975.8 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 38.2 g
Węglowodany 88.2 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...