
Urządzenia i Akcesoria
Curd d’abricots
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
5 bocaux
Składniki
-
de sucre400 g
-
de jus de citron, fraîchement pressé80 g
-
d'abricots dénoyautés et coupés en deux300 g
-
de beurre coupé en morceaux200 g
-
œufs6
-
gousse de vanille en poudre2 pointes de couteau d'
-
de sel2 pincées
Wartości odżywcze na 1 bocal
Kalorie
711.2 kcal /
2975.8 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
38.2 g
Węglowodany
88.2 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Conserves faciles
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria