Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de sucre
- 80 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 300 g d'abricots, dénoyautés et coupés en deux
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- 6 œufs
- 2 pointes de couteau d' gousse de vanille en poudre
- 2 pincées de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2975.8 kJ / 711.2 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 88.2 g
- Tłuszcz
- 38.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain d'épices au miel de fleurs
1h
Confit de tomates cerise rôties au miel
45 min
Galette des rois sésame noir et curd de yuzu
2h 45min
Biscuits sablés au citron
Brak ocen
Beurre de graines de citrouille
35 min
Bœuf laab
Brak ocen
Mélange d'épices à steak de Montréal
5min
Pizza végétarienne
Brak ocen
Pesto coriandre-chèvre
10min
Poulet grillé à la citronnelle
45 min
Cacahuètes confites
Brak ocen
Dinde marinée au miel et légumes verts
35 min