Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de sucre
- 300 g d'amandes émondées
- 30 g d'eau de rose
- 20 g de cognac
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 461 kJ / 110 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Meringues fantômes
12sa 25 dk
Moutarde d'estragon
Brak ocen
Trempette aux noix de cajou à l'aneth
8j 10 menit
Pain croustillant à l’épeautre
Brak ocen
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1h 15min
Carpaccio de betteraves et burrata (avec le Peeler)
1h 25 min
Chouettes au fromage
Brak ocen
Smash au gin et au basilic
10min
Barres Nanaimo
3 Std. 5 Min
Satay de poulet avec sauce aux cacahuètes (Hestan Cue™)
2 Std. 30 Min
Aïoli aux câpres et citron
10min
Sauce pour salade César
10min