Panna Cotta à la noix de coco et aux oranges caramélisées

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de lait de coco
  • 100 g de crème de noix de coco
  • 1 gousse de vanille pulpe grattée
  • 1 c. à café d'agar-agar
  • 1 c. à soupe de sucre de fleur de coco
  • 2 c. à soupe de miel
    2 c. à soupe de sirop d'érable
  • 300 g d'oranges sanguines (env. 2 pièces), épluchées et filetées
  • chips de noix de coco, non sucrée
    noix de coco, en flocons

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 18.1 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 1234.9 kJ / 295.2 kcal
Tłuszcz 17.3 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 16.2 g
Węglowodany 24.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...