Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de lait entier
- 6 jaunes d'oeufs, de gros œufs
- 1 gousse de vanille, seulement les graines
- 400 g de crème double (env. 48% M.G.)
- 250 g de sucre en poudre
- 700 g de rhubarbe, en morceaux (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2479 kJ / 593 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 48.5 g
- Tłuszcz
- 41.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon classique
15 Min
Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches
3hod.
Glace cheesecake aux myrtilles
14h 35 min.
Caramel au beurre salé
1 Std. 45 Min
Petits pain coeurs
1小时
Sabayon
15 Min
Truffes au cacao et fruits secs sans sucre ajouté
Brak ocen
Riz au lait au tapioca
1 Std. 10 Min
Confiture de fraises, rhubarbe et vanille
45 Min
Crème lait de coco - cacao (sans produits laitiers)
15 Min
Crumble aux poires et crème à la ricotta
1小时
Gâteau carotte-amande sans sucre ajouté et son glaçage
1小时