Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de farine et un peu de farine supplémentaire pour le plan de travail
- ¼ c. à café rase de sel et un peu pour la cuisson
- 2 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- un peu d'eau pour la cuisson
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1272 kJ / 304 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto de basilic
10 Min
Vin blanc chaud
20 Min
Goulasch
3 Std.
Pâte à tartiner choco-noisette
15 Min
Confiture de fraises
1h 5min
Panure
5 Min
Pain au lait
2 Std. 20 Min
Rouleaux de printemps
55min
Grissini
1 Std. 20 Min
Pâtes fraîches
1 Std.
Pâte de base pour pain
24h 30min
Petits pains burger (buns)
1 Std. 45 Min