Fond de viande

Fond de viande

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g

Składniki

  • de viande dénervée, coupée en morceaux partiellement congelée
    300 g
  • de légumes variés (p. ex. oignons, carottes, céleri ou céleri-rave), en morceaux
    300 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'herbes et de verdures fraîches mélangées (p. ex. sauge ou romarin), équeutés
    4 brins
  • de gros sel
    150 g
  • de vin rouge
    30 g
    30 g d'eau
  • feuille de laurier déshydratée
    1
  • clou de girofle
    1

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 555.5 kcal / 2324 kJ
Białko 73.8 g
Tłuszcz 7.9 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 16.7 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 58984.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...