Fond de viande

Fond de viande

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g

Składniki

  • 300 g de viande dénervée, coupée en morceaux partiellement congelée
  • 300 g de légumes variés (p. ex. oignons, carottes, céleri ou céleri-rave), en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 4 brins d'herbes et de verdures fraîches mélangées (p. ex. sauge ou romarin), équeutés
  • 150 g de gros sel
  • 30 g de vin rouge
    30 g d'eau
  • 1 feuille de laurier déshydratée
  • 1 clou de girofle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 58984.3 mg
Białko 73.8 g
Kalorie 2324 kJ / 555.5 kcal
Tłuszcz 7.9 g
Błonnik 16.7 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...