![Fond de viande Fond de viande](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A03F93A8-0874-4BEF-9507-D9CA62AA777F/Derivates/EB159258-5BB8-4BC1-9AF6-A8509F33C3D6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de viande dénervée, coupée en morceaux, partiellement congelée
- 300 g de légumes variés (p. ex. oignons, carottes, céleri ou céleri-rave), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins d'herbes et de verdures fraîches mélangées (p. ex. sauge ou romarin), équeutés
- 150 g de gros sel
-
30
g de vin rouge
lub 30 g d'eau - 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Białko
- 73.8 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 16.7 g
- Sód
- 58984.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Atelier Culinaire 1
2 Std.
Meringues fantômes
12 Std. 25 Min
Crème de tomates et grilled cheese Deuxième bol
40 Min
Dinde farcie, sauce aux canneberges
Brak ocen
Bouillon de poisson
Brak ocen
Miel épicé
10 min
Salade de champignons crus
25min
Focaccia blé entier avec oignon et poivron
3 godz. 20 min
Petits pains au fromage faibles en glucides
Brak ocen
Salade de concombre à l'aneth (TM6)
10 min
Sauce barbecue aux oignons doux et à l'érable
30min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45min