Brochettes d'agneau et de légumes aux épices et à la menthe

Brochettes d'agneau et de légumes aux épices et à la menthe

3.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 pièces

Składniki

  • de gigot d'agneau en cubes de 3 cm
    600 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de curcuma en poudre (belle pincée)
    1 pincée
  • de gingembre en poudre (belle pincée)
    1 pincée
  • de ras el-hanout
    1 c. à café
  • de coriandre en poudre
    ½ c. à café
  • de menthe fraîche ciselés
    8 brins
  • sel et 1/2 c. à café pour saler l'eau
  • poivre moulu
  • de bouillon de légumes
    100 g
  • tomates cerise
    24
  • petites courgettes en rondelles
    2
  • de quinoa
    200 g
  • d'eau
    700 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 487 kcal / 2043 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...