Buns aux légumes et fromage

Buns aux légumes et fromage

4.5 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
8 pièces

Składniki

Les buns
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
  • d'eau
    300 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de farine à pain
    500 g
  • de sel
    10 g
La garniture
  • d'oignons coupés en tranches (7-8 mm)
    200 g
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de carottes coupées en rondelles (2-3 mm)
    150 g
  • de poivron rouge coupé en lanières (1 x 4 cm)
    150 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de tomate coupée en tranches
    100 g
  • de fromage râpé type emmental
    60 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 354.2 kcal / 1482.1 kJ
Białko 10.6 g
Tłuszcz 11.3 g
Węglowodany 52.2 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Sód 570 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...