Buns aux légumes et fromage

Buns aux légumes et fromage

4.6 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
8 pièces

Składniki

Les buns
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 300 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 10 g d'huile d'olive
  • 500 g de farine à pain
  • 10 g de sel
La garniture
  • 200 g d'oignons coupés en tranches (7-8 mm)
  • 50 g d'huile d'olive
  • 150 g de carottes coupées en rondelles (2-3 mm)
  • 150 g de poivron rouge coupé en lanières (1 x 4 cm)
  • ½ c. à café de sel
  • 100 g de tomate coupée en tranches
  • 60 g de fromage râpé type emmental

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 570 mg
Białko 10.6 g
Kalorie 1482.1 kJ / 354.2 kcal
Tłuszcz 11.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 52.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...