Fregola ai frutti di mare

Fregola ai frutti di mare

4.4 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di pomodorini a metà
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
    200 g
  • di vino bianco secco
    70 g
  • di fregola
    250 g
  • di gamberi crudi puliti
    200 g
  • di molluschi conchigliferi misti
    150 g
  • di acqua calda (non bollente)
    480 g
  • dado per brodo vegetale
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 441.7 kcal / 1847.9 kJ
Białko 29.1 g
Tłuszcz 9.8 g
Węglowodany 53.7 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 656.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...