Bocconcini di tacchino insaporiti

Bocconcini di tacchino insaporiti

4.5 51 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
    20 g olio di oliva
  • 1 spicchio di aglio
    20 g di cipolla dorata, in spicchi
  • 250 g di bocconcini di tacchino, senza pelle e disossato (3 cm), asciugati su carta assorbente
    250 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle, in bocconcini (3 cm), asciugati su carta assorbente
  • sale a piacere
  • pepe nero macinato a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 g

Sód 3052 mg
Białko 58 g
Kalorie 1961 kJ / 469 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...